• C/ Puntià, 24 , 17857 Pol. Ind. Pla de Begudà (Girona)
    T: 972.29.30.12

  • C/ Puntià, 24 , 17857 Pol. Ind. Pla de Begudà (Girona)
    T: 972.29.30.12

EL NOSTRE COMPROMÍS

EL NOSTRE TALLER

Tallers AUTOSIP som una empresa compromesa amb els nostres clients, que pretén ser un referent en el nostre sector i poder disposar de clients fidels que ens considerin autèntics col.laboradors. El nostre equip humà es compromet des de l'inici en oferir un servei d'acord amb les necessitats dels nostres clients i que se sentin satisfets. El coneixament i respecte a la idiosincràsia pròpia de la nostra comarca, així com l'experiència en el sector de l'automoció són un aval per a aquest compromís.QUALITAT EN ELS NOSTRES SERVEIS

La nostra experiència, professionalitat, formació en noves tecnologies, equipament i instal·lacions són la millor garantia per als serveis que t'oferim.Assessorament i consell professional des de la recepció del vostre vehicle.


 
GARANTIA DE PROFESIONALITAT 

Totes les intervencions dutes a terme al vostre vehicle són realitzades i revisades per professionals altament qualificats i equipats amb la tecnologia de diagnosi més moderna.


ATENCIÓ AL CLIENT

El nostre servei no s'acaba després d'entregar-vos el vehicle. El nostre servei d'atenció al client està a la vostra disposició per assessorar-vos i aconsellar-vos de la manera més professional i eficient.Gaudiu a més dels nostres serveis afegits: serveis de lliurament i recollida, vehicle de substitució, passar-vos la ITV...

 COMPROMÍS MEDIAMBIENTAL

En el desenvolupament de la nostra activitat complim escrupolosament la legislació mediambiental vigent en la recepció, l'emmagatzematge i el reciclatge de residus tòxics o perillosos com olis, pintures, dissolvents, àcids, etc.Així mateix, per evitar que durant la intervenció sobre sistemes d'aire condicionat es produeixi l'emissió de gasos d'efecte hivernacle a l'atmosfera, disposem de l'equipament adequat.