• C/ Puntià, 24 , 17857 Pol. Ind. Pla de Begudà (Girona)
    T: 972.29.30.12

  • C/ Puntià, 24 , 17857 Pol. Ind. Pla de Begudà (Girona)
    T: 972.29.30.12

EL TALLER

TALLER OFICIAL IVECO             REPARACIO MULTI-MARCA TURISMES FURGONETES I CAMIONS
El nostre taller va començar la seva activitat fa anys a Olot. Posteriorment, amb la segona generació al front, es va translladar a l'actual local, situat el Pol. Ind. de Begudà a pocs Km d'Olot. L'especialitat de la nostre empresa és la de la reparació i manteniment de vehicle industrials lleuger i pessats de la marca Iveco, de la cual som taller autoritzat, però també la de vehicles turisme i industrials en general (multi-marca ).
Som professionals amb molts anys d'experiència en el sector i formats en les tecnologies més modernes, la qual cosa ens permet garantir la resolució de qualsevol intervenció en el vostre vehicle de la manera més professional.
A les nostres instal·lacions podem realitzar qualsevol reparació, des de la més simple i ràpida fins a la més complexa. Des d'intervencions de manteniment i mecànica del vostre vehicle, fins a electricitat, electrònica, transmissió, etc.
Treballem amb totes les marques del mercat tant en turismes com en vehicles industrials, lleugers i pessats de gasolina o dièsel.
Tots els nostres serveis i productes estan garantits i s'adapten a les estrictes normatives de qualitat vigents.